TAKUMI RAMEN KITCHEN

TAKUMI RAMEN KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Takumi Ramen Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2022 om 20:15 Heerlijke soep, goed gevuld met stevige noedels. Op tijd bezorgd zoals aangegeven. Aanrader!
15 jan 2022 om 16:15 Delicious. I will order again.
5 jan 2022 om 3:54 Too expensive, not tasty, long delivery, doesn't worth it to try...
3 jan 2022 om 21:02 Echt afschuwelijk. Bouillon was koud. Stukjes kip waren echt bizar klein. Veelste duur voor wat je krijgt, heb spijt !!!
5 dec 2021 om 19:46 prima!
1 dec 2021 om 23:16 super tasty! I ordered vege ramen and can fully recommend it. nice packaging :) thx!
26 nov 2021 om 5:38 The broth of the vegetarian option was bland, making the whole dish pretty bland. The vegetables were nicely prepared though. But taken that in with the price, wont order again
6 nov 2021 om 8:41 Klein, duur en slecht
17 okt 2021 om 22:11 It took one hour and forty five to deliver the food!
15 okt 2021 om 19:03 Really good food. Thuisbezorgd however is taking longer and longer time to deliver.
25 sep 2021 om 22:08 Ordered gyoza and ramen soup. Got a confirmation for 30 min delivery which actually took an hour. I love ramen soup. Based on the reviews I expected excellence. It was ok. Disappointing experience.
11 aug 2021 om 10:23 Een ramen was verkeerd, spicy miso kip ramen in plaats van gewone miso kip ramen, maar we hebben dat soweso gegeten want het was nog echt lekker!! We gaan zeker opnieuw bestellen!